Deze mensen genieten al in hun Frank! keuken

Klantervaringen…

Chique tot in detail

Onze nieuwe FRANK! keuken is een fraai en functioneel onderdeel geworden van onze woonkamer. Van 3 D ontwerp t/m vakkundige montage en goede adviezen van styliste Daphne met betrekking tot ”look and feel” en dank voor haar gave behangkeuze! Wij zijn erg blij met het resultaat.

Thomas en Joseph – Hilversum, mei 2022

"Geheel naar onze wens"

“Wat een genot iedere dag in onze nieuwe keuken te zijn. 
Frank! heeft ons kundig en fijn geholpen om aan al onze wensen te voorzien. En de mannen van Frank! hebben een fraaie verbouwing bij ons uitgevoerd.

De natuursteen werkbladen zijn nog de mooiste verrassing: dankzij Grillo werkbladen in Huissen kon ik aldaar een persoonlijk kwartsiet werkblad uitzoeken met een fraaie adering. Het heeft een krachtige en unieke uitstraling. Wij zijn helemaal tevreden”

Fam. Calis – Laren , maart 2023
 

Einde zoektocht

Na een lange zoektocht naar een geschikte keukenleverancier kwam ik uit bij Frank Maatwerk Keukens. Frank was ook degene die 28 jaar geleden mijn keuken had geleverd. Samen met Daphne heeft Frank een prachtige keuken ontworpen, die geheel past bij de aansluitende woonkamer en wat nu een pronkjuweel is in mijn leefruimte. Met goed luisteren naar mijn gedachten en dilemma’s (de keuken ziet de visite ook, hoe sluit ik de keuken mooi aan op de woonkamer, welke kleuren, hoe integreer ik een zitje onder ruimte-blokkade e.d.) en het inbrengen van slimme ideeën, oplossingen en kleurenpallet, is mijn droomkeuken waar geworden. Alles heeft geleid tot een resultaat waar ik telkens weer van geniet als ik sta te kokkerellen of gewoon een kopje thee pak. Dus veel dank aan het team van Frank Maatwerk Keukens.

De heer Pijpers – Bussum, januari 2022

Alles in één

We hebben met het team van Frank! een prachtige keuken ontwikkeld, voorbereid en geplaatst. Frank, Daphne en het team aan monteurs zijn ongelofelijk toegewijd, gezellig en gespecialiseerd. Daarnaast was het gewoon een gezellig proces. Door een strakke voorbereiding was de verbouwing van de keuken binnen 3 weken voor elkaar. De tips en design adviezen waren spot on. Wij zijn ongelofelijk blij met onze keuken. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Fam. Pronk – Baarn, juli 2021

Family kitchen

“Frank and his team have given us an elegant and practical kitchen that makes the most of our limited space. It has a warm atmosphere and the design was put together with a great deal of care. The team paid close attention to our wishes and the result is a family kitchen that we all enjoy spending time in.” Mrs. Connolly

Colm and Anthea Connolly – De Bilt, September 2021

Meer dan alleen een keuken

Meedenken ging verder dan alleen de keuken! En dat is gelukt! Het resultaat is ontzettend mooi en helemaal naar wens. En dat is absoluut te danken aan het meedenken van Frank. Zo genieten we onder andere iedere dag van de mooie bar op ons kookeiland en het zwevende effect van de keukenkasten. Het meedenken van Frank hield niet op bij het ontwerpen van de keuken. Samen met interieur styliste Daphne heeft hij ons op ideeën gebracht voor het hele huis, waaronder de slaapkamer met een hele fijne inloopkast. De adviezen van Daphne op het gebied van vloer, kleuren, behang en inrichting hebben het geheel helemaal afgemaakt. Ook de uitvoering verliep prima door de directe communicatie met Frank. Aandachtspunten werden snel opgepakt. Wij bevelen een keuken van Frank en de adviezen van Daphne van harte aan!

Johan & Ester – Harderwijk, Juli 2020